pic

What we did

Architect Chris Iwerks and BIA.studio designed the Welcome Plaza which features Cambia by NFP™ thermally modified poplar walls and a Cedar pergola. The result is a beautifully earthy, elegant entrance able to easily withstand the outdoor elements. The natural color and texture of the pergola’s design provides the perfect first impression, setting a great tone for visitors entering the zoo.

pic

pic

About the zoo

Stone Zoo is located in Stoneham, MA and is part of Zoo New England. Their mission is “to inspire people to protect and sustain the natural world for future generations by creating fun and engaging experiences that integrate wildlife and conservation programs, research, and education.” The zoo features a wide range of animal exhibits including Treetops and Riverbeds, Himalayan Highlands, Treasures of the Sierra Madre, and more.

pic

pic

Back To All Post